Navigare+

În vizită la copiii nevoiași din Grătiești

Postat la dec. 11, 2012 in | 0 comentarii

Dina Roșca, președinta Fundației creștine de ajutoare a vizitat organizația obștească „Steaua Călăuză” din comuna Grătiești ducându-le cadouri copiilor invalizi și celor din familii vulnerabile. Împreună cu președinta asociației „Steaua Călăuză” au vizitat copiii țintuiți la pat, aducâdu-le cadouri sș felicitind-ui cu sărbătorile de iarnă.

În data de 16 septembrie 2012 Fundația Moldo-Olandeză în colaborare cu ÎS Hâncești și ÎS Iargara-Silva au făcut o bucurie copiilor hipoacuzici de la școala nr. 12 și grădinița din sectorul Botanica. Evenimentul a avut loc cu ocazia Zilei Silvicultorului. Fundația împreună cu copiii vă aduce sincere mulțumiri pentru darurile oferite și le dorește tuturor ca bunul Dumnezeu să-i aibă în pază. Clipele petrecute împreuna cu dumneavoastră au făcut acești copii sa zâmbească. Mulțumim mult.

Copiii nevoiaşi au acum mai multe oportunităţi pentru a petrece timpul liber. Aceştia au parte de un teren de joacă nou. Fundaţia moldo-olandeză împreună cu donatorii au construit două terenuri de joacă. Unul a fost făcut la Centrul Mamei şi Copilului din Chişinău iar cel de-al doilea la Spitalul de psihiatrie din Costiujeni.

Powered by Facebook Like

Adauga Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *