Tîrgul Caritabil de Crăciun 2016

Pe 3 decembrie în incinta Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” a fost desfășurat „Tîrgul Caritabil de Crăciun” de către Clubul Internațional al Femeilor din Moldova.

În această zi copiii din orfelinatul de băieți din Orhei au avut posibilitatea de a fi prezenți la un concert cu numeroase vedete autohtone și internaționale. Copiii au primit numeroase cadouri și susținere din partea vizitatorilor care au fost receptivi și le-au oferit bucurii nu doar cu prezența și urări de bine .

Acest Tîrg Caritabil a permis copiilor să-și demonstreze măiestria confecționării a feluritelor cadouri pentru cei dragi în formă de jucării, tablouri și accesorii brodate. Bijuteriile create de copiii ce însuflețesc speranța lor într-un viitor prosper au fost admirate de sute de vizitatori.

Noii prieten și emoțiile abundente vor persista în sufletul acestor copiii pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, iar fiecare din noi poate contribui la zîmbetul unur copiii rămași fără suținerea a celor mai scumpi părinți.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *